Suunnistus

Nuorisosopimus viesteissä ( ale 20v. )

Iisalmen Visa, Sonkajärven Pahka ja Vieremän Koitto on solminut nuorisopimuksen suunnistuksessa kaudelle 1.1.2022-31.12.2022. Nuorisosopimus koskee vain seurojen 20-vuotiaita ja nuorempia suunnistajia. Nuorisosopimuksen perusteella kyseiset seurat voivat muodostaa yhdistelmäjoukkueita suunnistuksen lajisääntöjen mukaisiin yleisiin kilpailuihin viestikilpailujen sarjoissa, joissa kaikki osuudet on tarkoitettu 20-vuotiaille tai nuoremmille. Yleisten viestikilpailujen sarjoissa, nuorisosopimuksen piiriin kuuluvat suunnistajat edustavat samaa seuraa kuin henkilökohtaisissa kilpailuissa.  Vuonna 2022 suunnistusviestit suunnistetaan Sonkajärven Pahkan nimissä.

·       Iisalmen Visa ja Sonkajärven Pahka on solminut nuorisosopimuksen myös hiihtosuunnistuksessa kaudelle 1.1.2022-31.12.2022. Vuonna 2022 hiihtosuunnistusviestit hiihdetään Sonkajärven Pahkan nimissä.

Sonkajärven kiintorastikartat ovat Kangaslammin hiihtokeskuksen maastosta ja Vesitorninmäen/vanhan valaistun maastosta. MOBO -kartta Sonkajärven taajamasta. Valmiiksi painettuja karttoja löytyy liikuntahallin aulasta.