Hiihtosuunnistus

Lapin lumirastit 30.3.-1.4. Posiolla.

Lumirasteilla oli hiihtosuunnistamassa 10 pahkalaista.
Perjantaina kilpailumatkana oli sprintti, lauantaina SM-pitkämatka ja sunnuntaina  keskimatka.

31.3. Hiihtosuunnistuksen SM-pitkältä Erno-Kalle Rissanen H15-sarjassa ja Roni-Ville Rissanen H20-sarjassa voittivat sarjansa. Pahkan muutkin juniorit hisuttivat hyviä sijoituksia. Seuran seniorit sen sijaan katkoivat suksia pehmeillä ja vauhdikkailla urilla.

Tulokset:http://online4.tulospalvelu.fi/tulokset/fi/2018_lumirastit/

Kuvia

24.2.-18 SM-sprintti Kerava.

Pahkan nuorten menestys jatkui hiihtosuunnistuksessa Keravan SM-sprintissä.

SM-kultaa Erno-Kalle Rissaselle sarjassa H15 ja Tatu Heiskaselle sarjassa H17. SM-hopeaa Nina Kärnälle sarjassa D17.

Lisäksi Hannu Heiskaselle SM-pronssia sarjassa H55.

Sprinttiviestissä  sarjassa H20 Tatu Heiskanen ja Erno-Kalle Rissanen ottivat SM-hopeaa ja sarjassa D17 Nina Kärnä ja Emmi Kärnä SM-pronssia .

Jari Heiskanen ja Hannu Heiskanen sijoittuivat 6 sarjassa H100.

Tulokset:

17.2.-18 SM-keskimatka Vuokatti

Pahkan nuorille hiihtosuunnistajille tuli mitalisijoja SM-keskimatkalla Vuokatissa 17.2. Hopealle hisutti Erno-Kalle Rissanen  sarjassa H15 ja pronssille Tatu Heiskanen sarjassa H17. Nina Kärnä sijoittui 6. sarjassa D17 ja Emmi Kärnä oli 9. sarjassa D15. Venny Rissanen voitti kansallisessa kilpailussa sarjan D13. Pahkalaisia kilpailuun osallistui lauantaina yhteensä 10.

Tulokset:

18.2. hiihtosuunnistettiin SM-viesti, jossa Pahkalta oli mukana joukkueet sarjoissa D21, H21 ja H170.

Kisakuvia

2017

Pahkan hiihtosuunnistajien kauden avaus Ensilumen Rasteilla 4.-5.12. -16 Luostolla.

3.-4.12. avattiin hiihtosuunnistuksen kilpailukausi Luostolla. Lauantain keskimatkan ja sunnuntain pitkänmatkan radat kipusivat ylös Luostotunturin päälle ja ja vaativat laskutaitoa paluumatkalla.

Ensilumen Rastit 2016

6.-7.1. Loppiaishisut Keminmaalla, Kallinkankaalla.

Loppiaisen sprinttikisan radat kiersivät sokkeloista Kallinkankaan hiihtolatuverkostoa. Kilpailuissa on mukana neljä pahkan hisuttajaa. Lauantaina oli vuorossa keskimatka.

Kisasivujen live/online, GPS-seuranta -sivulta pääsee tutustumaan kisakarttaan ja kisan etememiseen H/D 17-21 sarjoissa.

Loppiaishisut 2017

MM Imatra Kisasivulle

keskimatkalla Hannu Heiskaselle MM kultaa. Roni-Ville Rissanen sijoitus oli 15.  sarjassa H20. Sunnuntaina hän hiihti viestissä suomen kakkosjoukkueessa.

SM-pitkä Saloisten Reipas 4.-5.3.

Hannu Heiskaselle SM-kultaa sarjassa H55 Raahessa käydyissä pitkän matkan hiihtosuunnistuksen SM-kisoissa.

6. sijat ottivat Tatu Heiskanen H17-sarjassa ja Jari Heiskanen H45-sarjassa. Nina Kärnä oli 7. D15-sarjassa ja Esko Turunen 15. H60 sarjassa.

SM-keski Veteli 25.-26.2.

Pahkalaisille hyviä sijoituksia SM-keskimatkalla Vetelissä.

Hannu Heiskanen  SM-pronssia H55-sarjassa. Roni-Ville Rissanen SM-hopeaa H20-sarjassa ja Tatu Heiskanen SM-hopeaa H17-sarjassa.

SM sprintti Mikkeli 18.-19.2.

Tatu Heiskaselle hiihtosuunnistuksen SM -sprintissä hopeaa sarjassa H17.

Sunnuntain parisprinttiviestissä Tatu Heiskanen ja Roni-Ville Rissanen hisuttivat SM-HOPEAA H20-sarjassa. Kultamitallista pojat kävivät tiukan kamppailun jääden  Rastivarsoille niukasti 1 sekunnin.

Sprinttiin osallistui kuusi pahkalaista eri sarjoissa. Sunnuntain sprinttiviestissä Pahkalta olivat joukkueet sarjoissa H20 ja H 100.