Pahkan nuoret hiihtosuunnistajat EM ja MM kilpailussa Ruotsissa

20.3.2019

Kuva: Hannu Keränen

Keskiviikon pitkällämatkalla Nina Kärnä saavutti EM pronssia tyttöjen 17 sarjassa. Roni-Ville Rissanen oli 9. H20 sarjassa. Torstain sprintissä Nina kirkasti mitalin värin kullaksi. Kärkisijoista käytiin sekuntitaistelu jonka Nina käänsi voitoksi hienolla suorituksella.

Lauantain keskimatka oli yhteislähtökilpailuna. Roni-Ville sijoittui parhaana suomalaisena omassa sarjassaan kahdeksanneksi. Ninan suoritus hylättiin väärän leimauksen takia.

Sunnuntain viestissä Suomen D17 nuorten tyttöjen kolmikko Liisa Peltonen, Nina Kärnä ja Maria Hoskari ottivat NEM-hopeaa. Suomen H20 joukkue, Aaro Aho, Roni-Ville Rissanen, Aapo Viippola. sijoittui neljänneksi.

Hiihtosuunnistuksen MM-kilpailut käytiin 20.-24.3. Pohjois-Ruotsissa Piitimessä (Piteå). Samassa yhteydessä oli myös nuorten 20 vuotiaiden MM-kilpailut jossa mukana Roni-Ville Rissanen ja 17-vuotiaiden EM-kilpailut johon osallistui Nina Kärnä.